Защо да ни изберете?

zashto da ni izberete

Ние знаем, че Вие имате много голям избор от фирмите, които предлагат счетоводни услуги. Но има и по-важни неща от това да предлагаш счетоводни услуги. Ето някои причини, заради които да ни изберете като Ваш доставчик на счетоводни услуги и Ваш партньор.

Качество

Нашите служители са високообразовани и имат изключително богат опит в този бранш. Опитът е изключително важен, защото в бизнеса всеки ден изникват казуси, за които трябва да се намерят решения и тяхното законово отражение в счетоводните документи, което не би затруднило по-никакъв начин служителите ни. Те се сблъскват в своето ежедневие с разнообразни по-икономическо отношение казуси и досега не е имало нерешен такъв!

Сигурност

Всеки клиент на нашата фирма не се притеснява, от факта че може да изчезне информация, било тя файлова или на хартиен носител. Техническата осигуреност е на високо ниво. Има обслужваща компютърна фирма, която е на разположение 24 часа в денонощието – 7 дни в седмицата. Наетия персонал е подписал документ за поверителност на информацията, което допълнително Ви защитава и дава нужната сигурност и надеждност.

Ефективно ценообразуване

Осигуряването на счетоводни услуги на възможно най-добрите цени, изцяло съобразени с Вашия бизнес и документация. Не е от значение дали имате голям, среден или малък бизнес. Ние не делим своите клиенти според тяхната успеваемост. Ние обръщаме внимание на всеки един клиент поотделно, така че да можем да достигнем до най-благоприятната за нашето партньорство среда, от която да черпим взаимна полза.

Надеждност

Надеждността, която предлага фирмата е обоснована не само от факта, че сме издържали на финансовата криза, която е „плъзнала” почти из целия свят, но и от дългогодишните ни клиенти, които имат изключително голяма заслуга за това.

 

Ние сме абсолютно сигурни, че ще бъдете доволни от нашите услуги, които предлагаме повече от 12 години на българския пазар.  Не се колебайте позвънете и се уверете сами!!!